Новости

News

Програмата за Интегрирано Управување со Водните Ресурси во Косово (ИВРМ-К) финансирана од Швајцарија (во натамошниот текст Програма

...

ЕПИЦЕНТАР е ангажиран од страна на УНДП Македонија за проект за проценка на потенцијалите за локален економски развој на трите целни раководители. ЕПИЦЕНТАР со овој

...

Епицентар Интренационал заедно со Иницијативата за развој на земјоделството на Косово (ИАДК) се ангажирани  од страна на SKAT консалтинг за Програмата за интегрирано

...

ЕПИЦЕНТАР Интернационал оваа година беше склучен со договор од страна на ПРЕДА Плус за изработка на детална анализа на

...

Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива одржа инфо-сесија за трите најпогодени сектори од кризата предизвикана од КОВИД-19 - автомобилската индустрија, туризмот и

...

Откако корона вирусот се прошири на светско ниво за да предизвика пандемија, граќаните кои беа принудени да се изолираат или да одат во карантин, се повеќе се вртеа кон сервисите за е-трговија и

...

Луѓето сакаат да слушаат приказни од тие што ги знаат, кога ќе видат дека нивниот сосед или пријател презел нешто што функционира и тоа создава инспирација за и тие да се

...
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.